Högklackade stövlar

När någon säger högklackad stövel så är det ofta flera olika associationer man får. Det är lätt att tankarna går till de lite snuskiga branscherna på arbetsmarknaden. Men nu för tiden så är det ju inte bara i vuxen-filmer som de använder högklackade stövlar, utan också vanliga människor med vanliga jobb kan känna oss snygga i dessa användbara skodon. De passar både på jobb och på fest och så länge de är sköna och klackhöjden känns rätt så kan de absolut vara rätt i väldigt många olika sammanhang.

Jobba järnet

Det är få jobb som har krav på vilka skor du ska ha på sig. De enda undantagen är såklart yrken där du av säkerhetsskäl måste ha på dig speciella skor, men annars brukar det vara fritt fram att ha på dig det du tycker är bekvämt och snyggt. Ett par högklackade stövlar, till exempel i svart skinn, är alltid rätt. I Footways webbshop finns en massa olika varianter, dels i svart skinn som redan nämnts, men också andra varianter för att du ska kunna hitta en som passar bäst in på din arbetsplats. De högklackade stövlarna kan du bland annat bära i följande jobbscenarion:

  • Möte – Oavsett om du ska träffa chefen eller ett gäng kollegor så funkar stöveln fint
  • Resor – Så länge klacken inte är för hög och stöveln bekväm, kan du absolut resa i dem
  • Konferens – En stövel i bra kvalitet som andas och är skön kan du utan problem ha på dig en hel dag på konferens
  • Lunchrast – De snygga stövlarna gör sig bra både på fin restaurang och i personalmatsalen

Var inte rädd för att dra på dig dina högklackade stövlar på jobbet. De är snygga både till kostymbyxor och kjol och gör att du ser proffsig och välklädd ut.

Festa på!

Om det känns lite ovant att ha högklackade stövlar på jobbet så känns det desto naturligare att ha dem på fest. Tillsammans med en kort kjol eller klänning har du snabbt en lite sexigare outfit som passar både på hemmafest och på klubb eller i en bar. Med hjälp av klackhöjden kan du bestämma hur vågad och galen du vill vara. Lägre klack är bekvämare att gå i och ett mer diskret alternativ. Högre klack är mer vågat och lite mer party. Kolla in Footway för att hitta de högklackade stövlarna som passar dig bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *