Så hittar du företag och butiker som erbjuder återbäring

Så hittar du företag och butiker som erbjuder cashback shopping

Eftersom fenomenet cashback shopping har blivit så populärt nuförtiden, finns det också många sajter som erbjuder denna typ av shopping. Eftersom cashbacktjänster endast gäller på nätbutiker, är det främst olika sajter på nätet som erbjuder denna tjänst.

Så går du tillväga för att börja med cashbackhandel

Hur du ska hitta de företag och butiker som du är intresserad av, är ganska enkelt. Du börjar med att googla olika sajter som erbjuder cashback, och ser vilket typ av utbud de har. En del sajter har väldigt många, ofta hundratals, och olika butiker och företag som är kopplade till sajten och erbjuder cashback vid köp. Andra sajter har lite färre. Det kan vara värt att ta tiden med att kolla upp vilka sajter som har de butiker och företag som du kanske tänkt att köpa från eller ofta använder. Utbudet är generellt stort och avser det mesta från hem och trädgård till resor, apoteksvaror, mat och kläder.

Du börjar med att läsa villkoren hos den sajt du är intresserad av. Sajterna erbjuder lite olika avseende till exempel återbäringen och utbetalningsnivå, och då är det viktigt att kolla upp detta innan. Är du sedan nöjd med villkoren ansöker du om medlemskap så att du får ett personligt konto där du får tillgång till shoppingen. De flesta sajter erbjuder också dig tillgång till olika slags specialerbjudanden, till exempel prova på-erbjudanden, rabattkoder och de som erbjuder fri frakt. Du loggar sedan in på din sida på sajten, eftersom det är ett krav att du är inloggad och använder dig av sajten när du sedan går in på en viss butik, för annars utgår ingen återbäring till dig om inte butiken kan härleda att du kom från sajten från början.

Du fortsätter sedan med att söka fram den butik eller företag du tänkt shoppa från, se hur mycket återbäring du får och sedan gå direkt på länken från sajten. När du har shoppat och betalat dina varor registreras ditt inköp på sajten och du ser på din medlemssida hur mycket återbäring du har i dagsläget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *